Najnovšie recenzie zo sekcie Hrejivé plyšové hračky
príjemne hebký, krásne vonia levanduľou
- voňavá
- látka okolo očí je taká pevnejšia
je menej poddajný než sova ružová spiaca
- mäkučká, voňavá
mäkučká, voňavá
- Je perfektná
Úžasná
- mäkkučký, prítulný a veľmi pekný
Produkt som vybrala pre deti, radi sa s ním zohrievajú a pri ňom zaspávajú.
- pomáha pri bolestiach
- nie su
spokojná
- HREJIVY MACIK JE SUPER VEC DCERKA HO POUZIVA OHREJEM HO V MIKROVLNKE A TEPLO DRZI AZ 3HODINY A PRIJEMNE VONIA..
S HREJIVYM MACIKOM SME VELMI SPOKOJNY A JE PRIJEMNY NA DOTIK
- Príjemný na dotyk
- Hreje dlho
- Vonia príjemne
- Cena = Kvalita
- Trošku ťažší plyšák na jeho malé rozmery
Celkovo som spokojný, že som kúpil ako toto darček, keďže zahreje vážne až na niekoľko hodín. Čo sa týka jeho váhy, tak mi príde trochu ťažší. Za kladné stránky beriem napríklad príjemny povrch, ktorý má vážne prekvapila, nie ako tie atrapy hračiek z Kauflandu alebo Tesca. Čiže hodnotím, možno aj že kvalita prevažuje nad cenou. Opicu som kúpil ako darček k Vianociam a aj ona aj ja sme maximálne spokojný. Najviac ma na darčeku asi prekvapilo to, že keď ho dáte zohriať tak príjemne vonia a hreje až niekoľko hodín, čo som spomenul vyššie. Takže ak celkovo hodnotím darček, myslím si, že som nemohol vybrať lepšieho plyšaka za takúto cenu. Odporúčam každému! Všetko funguje :)
- krásny darček
som veľmi spokojná s touto milou sovičkou a určite odporúčam všetkým, ktorí nad ňou uvažujú..
- Jednoducho je to super ;)
- Pekne vonia
- Naplnene asi len na polovicu
- Trosku tazke
ok
- w
veľmi vhodny darček
- krasne vonia
skvela vec
- zlatučký
- nebola som spokojná, padali mi z toho seminka
neodporúčam už ani kvoli bezpečnosti
- krasna sovicka pekne vonia
- trosku tazsia
sovicku som objednala pre krstniatko no je dost tazka tak zatial ju bude vyuzivat aspom sestra
- Kvalitne sitie, material, vydarena "tvaricka" psika, krasne jemne vonia uz aj bez zohriatia
- Je tazsi, ale to je ok, je tam predsa levandula.
Odporucam ku kupe, aj pre dospelych, ktory maju problem zaspat, uvolnit sa. Vona nie je tak intenzivna ako pri svieckach a inych aromaterapiach...
Nebol mi doruceny. dopredu ma o tom informovali a ponukli nahradny produkt
Tovar bol pre vnučku.
- príjemne hreje, vhodná do mikrvlnky
- žiadne
Skvelá vec pre deti i dospelých
- Vkusne, mile, potesujuce.
- Nic.
Mila vec do detskej postielky.
Zobrazujem 101 - 120 zo 134 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »